Dhr D Muurling

Mijn naam is Durk Muurling. Sinds 1998 ben ik werkzaam als kerkelijkwerker binnen de PKN. In mijn werk als kerkelijk werker ga ik ook voor in kerkdiensten en daarnaast leid ik ook regelmatig uitvaartdiensten.

Vanuit mijn passie om mensen te helpen in moeilijke situaties en te begeleiden in het grote verdriet van het verlies van een dierbare, heb ik de organisatie uitvaartdienst.net opgezet. Niet om de kerken dwars te zitten maar om families die niet meer in de kerk komen om welke reden dan ook toch van dienst te zijn om op christelijke manier hun dierbare te begraven.

Ik werk vanuit Barneveld en bestrijk daarom het midden en westen van het land. Wilt u iets meer van mij weten kijk dan op mijn website.

Via de contact pagina neemt u rechtstreeks contact met mij op, maar u mag dat ook via de begrafenis ondernemer doen.

Dhr G Visscher

“Mijn naam is Gert Visscher. Ik spreek sinds mijn theologische opleiding (1985-1989) in kerken en gemeentes. Ook heb ik een aantal uitvaartdiensten gedaan. Ik vind het bijzonder mooi om mensen te kunnen helpen in moeilijke momenten in hun leven en hen door een mooie uitvaartdienst ook te ondersteunen bij het grote verdriet van het verlies van een dierbare.
Ik hoop op die manier bij te kunnen dragen aan een waardig afscheid van de overledene enerzijds en steun, troost en een mooi afscheid voor hen die achterblijven anderzijds.” .
Wilt u meer weten van mij kijk dan ook op mijn website.

Via de contact pagina neemt u rechtstreeks contact met mij op, maar u mag dat ook via de begrafenis ondernemer doen.

G Visscher