Copyright (C) uitvaartdienst.net                                                                                                Uitvaartdienst.net is onderdeel van Christelijk Spreker Muurling    KvK 08195416    

UITVAARTDIENST.NET

"Mijn naam is Gert Visscher. Ik spreek sinds mijn theologische opleiding (1985-1989) in kerken en gemeentes. Ook heb ik een aantal uitvaartdiensten gedaan. Ik vind het bijzonder mooi om mensen te kunnen helpen in moeilijke momenten in hun leven en hen door een mooie uitvaartdienst ook te ondersteunen bij het grote verdriet van het verlies van een dierbare.

Ik hoop op die manier bij te kunnen dragen aan een waardig afscheid van de overledene enerzijds en steun, troost en een mooi afscheid voor hen die achterblijven anderzijds." .

Wilt u meer weten van mij kijk dan ook op mijn website.


Via de contact pagina neemt u rechtstreeks contact met mij op, maar u mag dat ook via de begrafenis ondernemer doen.

Dhr. Visscher

Vorig jaar (2011) een uitvaart gehad waarin Gert mocht voorgaan. Het is een hele mooie en persoonlijke dienst geworden waar veel positieve reacties op zijn gekomen. Zowel de woorden, als de muziek, als de presentatie die Gert had verzorgd waren erg mooi. Ook de zachtheid van zijn stem spreekt mensen erg aan.

Een ervaring!

Gert Visscher